http://debaser.se/kalender/21020/ Debaser Strand 2019-04-14 2019-04-14
Klubb
Datumet har passerat
All them Witches
Sön 14 AprStrand, stora scenen

All them Witches

Sön 14 Apr 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
psychedelic rock stoner rock

All them Witches

Hyllade All Them Witches tar sin tunga psykedeliska bluesrock till Debaser.

All Them Witches kommande femte album "ATW" är något av en naturlig reaktion på bandets växande popularitet och att Tennessee-bandet rankas som ett av de hetaste rockbanden just nu. De har vågat utmana sig själva, sin ljudbild och ta bandets psykedeliska blues rock till en ny nivå. Och den 14 april återvänder kvartetten till Sverige och Debaser Strand i Stockholm!

“They are the real deal - psychedelic blues-rock warriors who pray at the altar of Black Sabbath, space out like Pink Floyd and shred away their bummers like Blue Cheer.” - SPIN
Vi kan inte annat än att hålla med SPIN i beskrivningen av bandet. Ett band som hyllats och som gått från klarhet till klarhet och i takt med albumsläpp vuxit till ett av dagens mest intressanta blues rock-band. Ett band som vilar på grunden från de som gjort det innan - men med en helt egen och unik ljudbild.

Från kommande albumet "ATW" har vi redan fått ta del av singlarna "Fishbelly 86 Onion" och "Diamond" som båda lovar extremt gott inför det efterlängtade släppet. Och i vår kommer All Them Witches till Sverige igen!