http://debaser.se/kalender/21026/ Debaser Strand 2018-11-10 2018-11-10
Klubb
Datumet har passerat
Familjen
Lör 10 NovStrand, stora scenen

Familjen

Lör 10 Nov Öppnar kl 20
Livemusiken börjar ca kl 22
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Familjen

DJs No Time For Us

It began in Hässleholm… och fortsatte till Fårö och Stockholm, där Familjen färdigställde sitt fjärde album ”Kom”. Vänner och ovänner har bidragit till att den hyllade elektroniska popartisten gjort comeback under valåret 2018. Den 2 mars släpptes albumet och efter utvalda, exklusiva spelningar under våren och sommaren är det nu dags för höstturné. 

Innan "Kom" släpptes i våras hade det varit det tyst ett tag. Inget nytt album på flera år. Och det fanns skäl. Johan T Karlsson, alias Familjen, gick in så hårt och självständigt i låtarbetet inför ”Så mycket bättre” 2014 att processen med de egna låtarna stannade av.

Efter medverkan i det älskade tv-programmet, landade Karlssons fokus på att producera artister som Tove Styrke, Ninsun Poli och Grant, att skapa musik för radio och i ettinstrumentalt sidoprojekt – samt, inte minst, att vara en bra pappa till sina två barn. 2018 kan den Grammisbelönade artisten och producenten bakom elektroniska finkalibreradedansgolvspärlor som ”Det snurrar i min skalle” och ”Det var jag” rent av tacka pausen från Familjen-materialet. För när Familjen kom igång i studion, hade han samlat på sig textrader, musik och gäster som gör plattan både rikare, djupare, argare och personligare än tidigaresläpp. 

”Kom” är fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska kängor till texter – en skildring såväl av dagens Sverige som av människan.