http://debaser.se/kalender/21050/ Debaser Strand 2018-09-22 2018-09-22
Klubb
Datumet har passerat
[ingenting] | Sonja Tofik | Fas 3
Lör 22 SepStrand, stora scenen

[ingenting] | Sonja Tofik | Fas 3

Lör 22 Sep Kl 19-03
Fas 3: 20.30
Sonja Tofik 21.30
Ingenting: ca 22.30
strand, stora scenen 20 år

[ingenting] | Sonja Tofik | Fas 3

DJs No Time For Us

Veckan efter riksdagsvalet inleder [ ], aka Ingenting, sin höstturné med ett gig på Debaser, fredag 22 september. Bandet verkar redan ha valanalysen klar: med sedvanliga pretentioner och subtil humor har man döpt turnén till POST.ELECTION.DEPRESSION.TOUR. Vi som sett bandet på sistone vet att deras nya material, inte minst singeln Emilio, driver ett nytt dansant mörker som sträcker sig från klimatkrisdisco till arpeggiopunkhouse via Västerbottens Skator gömd i syntmattor och Christopher Sanders ömsom längtande ömsom omslutande röst. 

Räkna med en unik konsert med hemliga gäster, punkdrömmar och händer fulla av blommor, som alltid när [ingenting] ställer sig på Strands scen nere i skuggan av Liljeholmsbron.

Sonja Tofik är en del av studioföreningen Drömfakulteten. Hon gav ut sin debut "Neuros" på kassett förra året, och är nu även aktuell med "Vilar i dina spår" på vinyl, resultatet av ett samarbete med artisten Mar-llena. Båda är utgivna på Stockholmsetiketten Moloton. Genom intim och återhållen synth med ekon av likväl noise som vemodiga orgelklanger skapar hon en lågmält intensiv ljudvärld från skuggorna. 

Efter en tid i ett skyddsrum debuterar Fas 3. Bestående av Zackarias på sång. Palle (Audionom/Farida) som bor i Stockholm men kommer från Växjö, på trummor. Lisa Pyk (Vulkano/Farida) kreatör och mångsysslare, på synth. Andrea Müller (Mona) musikaliskt differentierad, på bas.