http://debaser.se/kalender/21105/ Debaser Strand 2018-07-04 2018-07-04
Klubb
Datumet har passerat
Independence Day | Phogg | Sabine Women
Ons 4 JulStrand, bar brooklyn

Independence Day | Phogg | Sabine Women

Ons 4 Jul Öppnar kl 18 strand, bar brooklyn 20 år

Independence Day | Phogg | Sabine Women

Den fjärde juli ställer vi till med kolossal USA-fest på Bar Brooklyn

Oavsett om det är Cowboys, Disneyland eller Hollywoods avdankade glans så går det inte att komma ifrån att USA är ett land av diversitet. Gör din egen tolkning av amerikansk konsumtionskultur så plockar vi fram fyrverkerierna och ställer till med gigantisk Fourth of July-firande på Bar Brooklyn.

Live:

💫 Phogg
Med jämförelser av band av band som Samling och MGMT och inspirerade av band som Dungen, HOMESHAKE, Real Estate, har bandet Phogg etablerat sig snabbt på den svenska psych-pop scenen. Debut EP:n "Zun, Stein & Graaf" som kom ut i slutet av 2017 togs varmt emot av musikmedia som Indiemono, Hymn och Fuzzy Sun. 
Bara ett halvår efter deras första release är nu Phogg aktuella med sitt debutalbum "Slices", och har redan hunnit släppa singlarna "Time is Wild" och "Get Away (Secret Dream)".


💫 Sabine Women
Sabine Women har hyllats av bl.a. GAFFA, Festivalrykten och Nothing But Hope And Passion. Denna kväll firar vi releasen av “The Thief And Her Week of Wonders” som följer upp den 80-talsdoftande debutsingeln “Buenos Aires”. 
- På ”The Thief And Her Week of Wonders” kanaliserar jag min farfars ande. Han hade en affär med spionen Jane Horney som blev mördad av den danska regeringen. Fuck Danmark! Låten handlar väl också om att vara kär i en person som alltid är ute på hemliga uppdrag, berättar Jonatan Södergren.

DJ's Nina Elmi och Olivia Nordell
Popduon Nina och Olivia spelar en frisk blandning av såväl indieklassiker som nya poppärlor. Under fjärde juli-firandet kommer de fånga essensen av landet på andra sidan Atlanten – det blir nutida indie och gamla amerikanska favoriter.