http://debaser.se/kalender/21212/ Debaser Strand 2018-11-26 2018-11-26
Klubb
Datumet har passerat
Lewis Capaldi | Nina Nesbitt
Mån 26 NovStrand, stora scenen

Lewis Capaldi | Nina Nesbitt

Mån 26 Nov 18.30
Nina Nesbitt live ca kl.19.30 följt av Lewis Capaldi
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Lewis Capaldi | Nina Nesbitt

Vid 9 års ålder lärde han sig spela gitarr - vid 12 års ålder började han sjunga på pubar i Glasgow. Ett supertalang som hela världen fick nys om efter släppet av låten "Bruises", 31 mars 2017. En låt som idag har över 60 miljoner streams - och har cementerat Lewis Capaldis namn som en av världens mest intressanta artister just nu. Äntligen kommer han till Sverige - 26 november på Debaser Strand!

Support: Nina Nesbitt

"Bruises" släppte han helt själv - och blev med den världens första osignade artist att nå 25 miljoner på streams på Spotify. En milstolpe. Han har också utsetts till "Artist to Watch 2018" av VEVO - och BBC Musics "Sound of 2018".

Det är en artist som hela världen tittar på. En artist som blivit handplockat till att agera support på turné för artister som Niall Horan, Rag N Bone Man, Milky Chance, Kodaline och Sam Smith. Och när Capaldi körde sin egen turné i Storbritannien? Då sålde biljetterna slut direkt.

Nu kommer äntligen den magiska rösten bakom låtar som "Bruises", "Lost On You", "Fade" och "Rush" (med Jessie Reyez) till Sverige! Som om inte det vore nog så följer även fantastiska Nina Nesbitt med som support - bakom magiska "The Best You Had" bland annat. 26 november får vi äntligen njuta av Lewis Capaldi och Nina Nesbitt - på Debaser Strand