http://debaser.se/kalender/21258/ Debaser Strand 2018-11-03 2018-11-03
Klubb
Datumet har passerat
Bitch Hawk  | HAERDSMAELTA | Dubbel releasefest!
Lör 3 NovStrand, bar brooklyn

Bitch Hawk | HAERDSMAELTA | Dubbel releasefest!

Lör 3 Nov 18.00
Haerdsmaelta live ca kl.19.30 följt av Bitch Hawk ca kl.20.30.
strand, bar brooklyn 20 år
Evenemang på Facebook.

Bitch Hawk | HAERDSMAELTA | Dubbel releasefest!

Dubbelt upp när Bitch Hawk och Haerdsmaelta släpper nytt

Bitch Hawk

Mindre än ett år efter det självbetitlade debutalbumet kommer uppföljaren - JOY. Punk/hardcore/sludge/neo-thrash bandet Bitch Hawk är inget vanligt band och lika furiöst som bandets musik är, lika furiöst är utgivningstakten. Stå aldrig still. Den här gången har bandet kommit ännu närmre den hårda kärnan. Soundet är råare, brutalare, kantigare, vansinnigare. Det är mer tekniskt, det går fortare och det är ännu mer kompromisslöst. Textmässigt har de ett helt eget uttryck. Bitch Hawk vägrar att anpassa sig till genren som de älskar.

”På JOY har vi tagit allt vi någonsin älskat. kokat ner det till en stenhård, ganska äcklig buljongtärning.Vi ville att albumet skulle heta JOY. Vi ville ha nåt riktigt idiotiskt. Vi älskar idioti. När man beter sig som en idiot kan man ibland få en skymt av någonting äkta. Vi är ju väldigt primitiva varelser. Den här skivan handlar mycket om det. Upplösningen av den mänskliga civilisationen. Återgången till stenåldern. Anarki, hedonism, mörkret som vi kollektivt bär med oss som en nedärvd smitta.

Så vad kan man göra med sitt vita priviligerade cis-liv? Fuck it."

https://open.spotify.com/artist/6NuyOPCLoRCUlVwmxgiGAR?si=wexNXRHOTU6GoiOyaZw-0g

HAERDSMAELTA

HAERDSMAELTA är vad du aldrig kunde föreställa dig att du någonsin skulle vilja se. Ett trehövdat insektsliknande industriellt punkband utan kända begränsningar.
Nu släpper denna underjordiska cirkus den sista delen ur sin häpnadsväckande debut-trilogi. GONE IN GREY är kronan som vilar på patraskets kala hjässa. En rå blandning av söt pop, hård metall och en och annan stoner-flört.
Livlig och realistisk, som en sträv klapp på kinden.

På med maskerna och bejaka det grå!

https://www.youtube.com/watch?v=IypxVn4UnTs

Konserter

Visa alla evenemang