http://debaser.se/kalender/21263/ Debaser Strand 2019-03-21 2019-03-21
Klubb
Datumet har passerat
UNGE FERRARI  | JELASSI
Tor 21 MarStrand, stora scenen

UNGE FERRARI | JELASSI

Tor 21 Mar Öppnar kl 18:30
Live börjar kl 19:30
strand, stora scenen 18 år
hip hop

UNGE FERRARI | JELASSI

Midt i mellom magisk og manisk turné 2019.

Det man älskar med Unge Ferrari är kanske det man också hatar mest i livet: Oförutsägbarhet. Med det rykande färska albumet "Midt imellom magisk og manisk” bevisar han en än gång att han är en musikalisk kameleont, och texterna och tematiken på albumet har aldrig tagit oss närmre inpå.

I processen med att skapa albumet har Unge Ferrari också hela tiden tänkt på hur låtarna kan förstärkas live, där artist och publiken kan dyka ännu djupare ner i den magiska och maniska världen. Han önskar skapa en upplevelse som går lite utanför en vanlig konsertupplevelse, som tilltalar fler sinnen än om man bara lyssnar på albumet. Själv säger han:

“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

Jelassi
Utan att ha släppt sin första singel är Jelassi en av Sveriges mest efterlängtade rapartister. Hon debuterade när hon gästade Black Moose, Michel Dida och Ozzy på låten ”20 lax”, och har även gästat Vinter på låten ”10 år (Remix)”. I somras spelade hon på SMASH Festival och delade scen tillsammans med Cherrie, Mapei, Lil Pump och Post Malone. Den 1 mars släpper hon en efterlängtad debutsingel ”Keff båt” och åker med som support till Unge Ferrari. 

"Att Jelassi är Jelassi utan att ens ha släppt en egen officiell låt säger ganska mycket om Jelassi. Hanterade en avslagen publik på SMASH enorma scen med bravur i somras och har lagt minnesvärda verser på låtar med Vinter och Black Moose. Alla minns väl raden ”Du har varit 10 år i gamet/Jag har varit 10 år i Sverige”. - Kingsize