http://debaser.se/kalender/21278/ Debaser Strand 2018-12-02 2018-12-02
Klubb
Bob Hund firar Helgen v. 48 på Debaser
Sön 2 DecStrand, stora scenen

Bob Hund firar Helgen v. 48 på Debaser

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

350 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Sön 2 Dec Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
alternative rock

Bob Hund firar Helgen v. 48 på Debaser

Helgen v. 48 är ett klassiskt datum i Bob Hund-sammanhang och blivit ett tillfälle för bandet och deras fans att varje år

- Vem går över ett torg en lördag
kväll / Vem går hem med den rätte och vem får en smäll?”

- Bob Hund, Helgen v. 48

Helgen v. 48 är ett klassiskt datum i Bob Hund-sammanhang. Ursprungligen en låt på deras album ”Jag rear ut min själ! Allt skall bort!!!” har titeln sedermera tagit ett eget liv och blivit ett tillfälle för bandet och deras fans att varje år fira Bob Hunds musik och universum.

Under 2018 har Bob Hund firat att hela 25 år gått sedan de debuterade. Delar av deras katalog har getts ut på nytt på vinyl. Under hela året har bandet hittat på olika projekt som lika mycket handlat om deras historia som vad dom kan
vara. När jubileumsåret ska knytas ihop i Stockholm är det givna tillfället just på Helgen v. 48 och det givna stället Debaser. 

– Är det inte 10 årsjubileum i år? Eller är det 11? Jag minns inte... det är ju för fan jubileum varje år!!! Säger Thomas Öberg.

En Bob Hund-konsert på Debaser är alltid lika med utsålt. Så häng på låset. Det här kommer bli en alldeles vanlig, alldeles unik afton med Johnny, Conny, Thomas, Jonas, Mats och Christian.

 ”Jag ser en bar / Jag ser en man / Jag hör ett tjut / Snart har helgen vecka 48 tagit slut”

- Bob Hund, Helgen v. 48

Konserter

Visa alla evenemang