http://debaser.se/kalender/21295/ Debaser Strand 2018-12-21 2018-12-21
Klubb
Datumet har passerat
Garageland | Västerbron | Tomma Intet
Fre 21 DecStrand, stora scenen

Garageland | Västerbron | Tomma Intet

Fre 21 Dec 20-03
Tomma Intet live ca kl.22.00 följt av Västerbron
strand, stora scenen 20 år

Garageland | Västerbron | Tomma Intet

Garageland in till sin sista kväll för 2018 och på scen ser vi inga mindre än Västerbron och Tomma Intet!

VÄSTERBRON
Det här vill ni inte missa - i december gör Västerbron sin enda Stockholmsspelning under 2018. Innan dess har bandet släppt sitt nya album "Flyktbeteendevetenskap", ett album som vi nyss fått ett första smakprov från med den fantastiska singeln "Döda vinklar".

Västerbron är en poporkester med sin själ i punken, sitt hjärta i 90-talsindien och sin hjärna i någon slags skånsk emo. Bandets två tidigare album - "Idiotologi" och " Till vilket pris som helst" - har hyllats i press och bland bloggar. Med all rätt, det här är svensk musik i absolut toppklas, med en blandning av indiemelodier och punkenergi som träffar helt rätt.

Sedan starten har Västerbron gjort hundratals och åter hundratals spelningar – på allt från små svartklubbar, via gig ihop med band som bob hund och Hurula, till stora festivaler som by:Larm, Monsters of Rock och Umeå Open. På scen är Västerbron vid det här laget utan tvekan ett av Sveriges bästa liveband.

TOMMA INTET
Tomma Intet är ett kollektiv med ett odefinierat antal medlemmar som växte fram på Sveriges västkust under vintern 2016. Ur askan av tidigare projekt och med en önskan om att utvecklas till någonting mer flytande och obundet svävar musiken någonstans mellan 60-talets drömpop och 80-talets new wave.

Fram till idag har bandet genomfört spelningar tillsammans med artister som Hurula, Mattias Alkberg och True Moon, spelat live i Sveriges Radio och blivit upplockade av Sveriges mest intressanta label Lövely Records/Gaphals. Förra hösten släppte bolaget bandets två första 7”-singlar och i maj i år släpptes bandets debutalbum "...And The Fallen Universe". När bandet i våras spelade på Garageland knockades vi helt av kraften i konserten, och i december ser vi fram emot att knockas igen.

GARAGELAND
Garageland startade hösten 2016 och har sedan dess levererat spelningar med bl.a. Vånna Inget, Makthaverskan, Riddarna, Agent Blå och en massa andra fantastiska band . Vi gillar indie, postpunk, punk, skramlig rock och stökig pop. Numera håller vi enbart till på Debaser.

Konserter

Visa alla evenemang