http://debaser.se/kalender/21318/ Debaser Strand 2019-04-13 2019-04-13
Klubb
Datumet har passerat
Amyl and The Sniffers | Dead Vibrations | Kerosene Kream
Lör 13 AprStrand, stora scenen

Amyl and The Sniffers | Dead Vibrations | Kerosene Kream

Lör 13 Apr Dörrar kl 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)
punk garage rock rock n roll

Amyl and The Sniffers | Dead Vibrations | Kerosene Kream

Smutsigt, vilt och lekfullt – Amyl and the Sniffers är en Australisk punkinjektion som kanaliserar AC/DC, Dolly Parton och Die Antwoord på scen.

Trots att de redan i princip är legendarer i sitt hemland gjorde de sin första spelning på internationell mark så sent som i maj förra året. 2018 landade även det omåttligt efterlängtade samlingssläppet Big Attraction & Giddy Up som slog samman två av bandets EP:s till ett minst sagt energifyllt giv. Nu kan vi meddela att bandet återvänder till Sverige efter sommarens succéartade spelning på Way Out West – den 13 april spelarAmyl & The Sniffers nämligen på Debaser i Stockholm. Vårens svettigaste spelning? Den kan mycket väl komma från det här gänget.

Amyl and the Sniffers grundades av Amy Taylor, Bryce Wilson och Declan Martens år 2016 i Melbourne. Strax därefter hängde bassisten Gus Romer på, och i och med det var saken biff – Amyl and the Sniffers var födda. Inom loppet av 12 timmar från att bandet bildades skrev gruppen handfull låtar och släppte dessa på EP:n Giddy Up. Allt på tolv timmar alltså. Mer omedelbar punk än såhär får du leta efter. 
DJs Lula (Jake & Rasmus)