http://debaser.se/kalender/21446/ Debaser Strand 2018-12-29 2018-12-29
Klubb
Datumet har passerat
THE HEARD | JONATHAN HULTEN | DJs Voxx & Linus Johansson (Sound Pollution)
Lör 29 DecStrand, stora scenen

THE HEARD | JONATHAN HULTEN | DJs Voxx & Linus Johansson (Sound Pollution)

Lör 29 Dec Kl 19-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

THE HEARD | JONATHAN HULTEN | DJs Voxx & Linus Johansson (Sound Pollution)

The Heard släppte nyligen debutalbumet The Island och vi välkomnar dem till Debaser Strand 29 december!

I Östersjöns mörka, djupa vatten finns det en ö. En väldigt märklig ö. Vi första anblicken tycks den vacker och rogivande, rent av idyllisk. Men öns förföriska krafter är inte bara goda.
The Heards debutalbum ”The Island” kretsar kring karaktärerna och platserna på den här mystiska ön.

”The Island” är ett konceptalbum där lyssnaren får lära känna ö som ligger någonstans mellan dröm och verklighet, en plats där både det vardagliga och övernaturliga får rum. Där finns både kärlek och sorg, livskraft och dödslängtan. 

Med rötterna stadigt förankrade i hårdrocken låter The Heard musiken växa vilt och genreöverskridande. Resultatet är ett dynamiskt album som inte väjer för varken det tunga och hårda eller det mjuka och skira. 

– ”The Island ”är ett drömprojekt! Jag, Ida och Nicki har ju spelat tillsammans sen tonåren och har länge haft tankar på att ta ut svängarna mer i vårt låtskrivande. Det var därmed fantastiskt att börja spela med Skinny och Pepper som var helt med på de noterna. The Heard är något helt annat än det vi har gjort tidigare och det har varit otroligt spännande att göra ett konceptalbum. Det har varit en härlig verklighetsflykt för oss under skapandet av skivan. Vi älskar vår märkliga, övernaturliga ö-värld och vi hoppas att de som lyssnar kommer att trivas lika bra som oss på ön, säger Klara, gitarrist i The Heard.