http://debaser.se/kalender/21508/ Debaser Strand 2019-02-26 2019-02-26
Klubb
Yungblud
Tis 26 FebStrand, stora scenen

Yungblud

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

180 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tis 26 Feb 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Yungblud

 Englands alternativa musikscen verkar leva sitt eget liv. Ibland är den i samklang med resten av världens motsvarighet, ibland inte. Det verkar som att den, på ett befriande sätt, inte bryr sig om vilket. Att som NME-hypeade YUNGBLUD blanda hip-hop, ska och rock på ett finessrikt sätt är ett exempel på musik som förmodligen inte skulle kunnat komma någon annanstans ifrån än just England. Med en punkig ilska, en frenesi värdig Alex Turner och en attityd som hämtad från hip-hop levererar YUNGBLUD sina ordrika betraktelser på ett sätt du aldrig har hört förr. 

Efter en energisk uppvisning på Way Out West kan vi nu meddela att YUNGBLUD återvänder till Sverige och Debaser Strand 12 november.  YUNGBLUD är just nu aktuell med sitt debutalbum ”21st Century Liability” (2018) och kritiker spår honom en lysande framtid. Livekonserterna har redan erhållit ett rykte om sig för att vara fullständigt vansinniga urladdningar där frontpersonen, oftast klädd i korta byxor och färgglada strumpor, ger uttrycket ”att ge allt” ytterligare dimension. På Stay Out West såg vi honom förgöra Göteborg, och nu har det blivit dags att göra samma sak med Stockholm. 

Konserter

Visa alla evenemang