http://debaser.se/kalender/21520/ Debaser Strand 2019-02-02 2019-02-02
Klubb
Datumet har passerat
VHS Vision VII | VHS Dreams (UK) | Oscillian | Dj She-Ra (UK)
Lör 2 FebStrand, stora scenen

VHS Vision VII | VHS Dreams (UK) | Oscillian | Dj She-Ra (UK)

Lör 2 Feb Kl 19-03
Live börjar ca kl 21:30
strand, stora scenen 20 år

VHS Vision VII | VHS Dreams (UK) | Oscillian | Dj She-Ra (UK)

The past is now. Fly framtiden i en Lamborghini Countach. Natten är ung. Du med. Tonight we’re gonna party like it's Miami 1984.

Nytt år och dags för sjunde upplagan av VHS Vision! Klubben som hyllar allas vårt favoritformat VHS, Synthwave och retrokultur. 

I vanlig ordning massor av tjock-TV, retrospel, projektioner samt hundratals VHSer. 

VHS DREAMS (UK)VHS Dreams musikaliska och visuella stil är en blandning av 80-talet, nostalgi och nyare moderna element. VHS Dreams, eller George Dervenagas som han egentligen heter, släppte sin självbetitlade debut-EP 2014. Sedan dess har han varit involverad i flera olika projekt däribland remixer, musikvideor, samlingar, indiefilmer, videospel och konstutställningar. År 2015 släppte VHS Dreams sin första LP som heter "TRANS AM". Skivan har blivit en av dom mest populära plattorna inom genren. Plattan följdes upp med ”Lost World” 2018. Missa inte VHS Dreams för första gången på svensk mark!

OSCILLIAN
Oscillian spelade på allra första upplagan VHS Vision för ett par år sedan. Sedan dess har han släppt två fullängdare och en till på väg. Den kommande skivan är en homage till filmen SODIUM från 1991 som handlar om en småtjuv som tvingas av FBI att gå undercover för att sätta dit en knarkbaron i Los Angeles. Förutom det kommande albumet jobbar han med NINAs nya album, medverkar på Ultraboss nästa album och har gjort en del remixer den senaste tiden, bl.a. åt Waveshaper. Sen håller han även på med ett superhemligt projekt med musik till en tv-serie. Missa inte denna superexklusiva livespelning! 

DJ SHE-RA (UK)
DJ She-Ra har snurrat plattor i 16 år på alternativa scener  runt om i världen såsom London, Ibiza, Berlin, Warszawa, Melbourne och Sydney. Hon är ett återkommande namn på flera synthwavefestivaler såsom Retro Future Fest och . Tänk palmträd, solnedgång och neon. Detta är definitivt ett set du inte får missa!