http://debaser.se/kalender/21573/ Debaser Strand 2018-12-13 2018-12-13
Klubb
Datumet har passerat
The Hives, Pale Honey och Linn Koch-Emmery  spelar för Musikhjälpen
Tor 13 DecStrand, stora scenen

The Hives, Pale Honey och Linn Koch-Emmery spelar för Musikhjälpen

Tor 13 Dec 18.30
Linn Koch-Emmery inleder kvällen ca kl.19.15 följt av Pale Honey och The Hives
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
rock punk garage rock

The Hives, Pale Honey och Linn Koch-Emmery spelar för Musikhjälpen

Musikhjälpen-konsert med Musikguiden i P3 och Debaser

Torsdagen den 13 december kl. 18.30 ställer Musikguiden i P3 och Debaser till med stor fest till förmån för Musikhjälpen och årets tema ”Alla har rätt att funka olika”. 

The Hives som sedan många år tillhör landets allra bästa liveakter behöver kanske ingen närmare introduktion. De har inte spelat live i Sverige sedan förra sommaren. Howlin’ Pelle har dessutom ett extra starkt band till Musikhjälpen – han var en av programledarna i glasburen 2016.

– Det känns superkul att Pelle är tillbaka och denna gång med hela bandet. Vi på Musikguiden i P3 är verkligen glada att de kommer och förgyller vår fest, säger Musikguiden i P3:s Tina Mehrafzoon som presenterar kvällen.

På scen står dessutom rykande heta, just nu P3-spellistade, Linn Koch-Emmery som inleder kvällen med sin melodiska indierock. Nästa upp på scen är Tuva Lodmark och Nelly Daltrey, mer kända som Pale Honey. På P3 Guld 2018 var de dubbelt nominerade och de kommer garanterat att bjuda på ett tungt live-set.

Bakom skivspelarna under kvällen finns P3-programledarna Tina Mehrafzoon och Emma Vikström, lyckorusiga bandet Diskopunk, rockens svartbältare Lia Westerberg (Sveriges Radio) & Stephanie Winter (FGT’s), indiekonnässörerna Amanda Sharp och Klara Cron (Uppgång & Fall) och artisterna Hanna Järver & Maja Francis som spelar tillsammans. Fler DJs kan tillkomma.

Tack till alla artister, DJs, Debaser för lokalen och Tickster som valt att skänka sin serviceavgift, och Backline STLM som ställer upp med all utrustning på scen till förmån för årets Musikhjälpen-insamling, Utan er, ingen fest!

Mer information om årets tema och insamling på
www.musikhjalpen.se