http://debaser.se/kalender/21665/ Debaser Strand 2019-03-29 2019-03-29
Klubb
Allusinlove
Fre 29 MarStrand, bar brooklyn

Allusinlove

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

120 kr + förköp.

Fre 29 Mar Öppnar kl 18 strand, bar brooklyn 20 år

Allusinlove

allusinlove håller på att avancera. Från kultstatus hemma i Leeds är siktet inställt på att ta sig an resten av världen. 29 mars kommer de hit till Bar Brooklyn.

Som allusondrugs började de sin resa 2012. Utifrån en hemvist inom rock och punk skapade de en avväpnande psyk-pop-grunge-fusion och väckte snabbt uppmärksamhet hos brittisk media. Samtidigt som Kerrang, NME, BBC Radio 1 och de andra började greppa vidden av vad allusondrugs höll på att skapa började bandet få ett ordentligt grepp om hemstaden Leeds.

Efter att ha turnerat sig igenom 2015-2017 – både på egen hand och som support åt bland andra Enter Shikari – tog bandet ett nytag i slutet av 2018.

Anförda av singeln ”All Good People”, som har producerats av Alan Moulder (Nine Inch Nails, The Smashing Pumpkins med flera) och Catherine Marks (Fools och The Killers), bytte de kostym till allusinlove och släppte en självbetitlad EP under det nya namnet.

EP:n ”allusinlove” firades med fyra omtumlande spelningar på Brudenell Social Club i Leeds. Nu får även vi chansen att se de omstöpta favoriterna live.

Konserter

Visa alla evenemang