http://debaser.se/kalender/21731/ Debaser Strand 2019-05-18 2019-05-18
Klubb
Datumet har passerat
Hymn & Blackbird Artists Birthday Bash | Svart Katt | Terra | Snake
Lör 18 MajStrand, stora scenen

Hymn & Blackbird Artists Birthday Bash | Svart Katt | Terra | Snake

Lör 18 Maj Kl 19-03 strand, stora scenen 20 år
punk indie rock post-punk

Hymn & Blackbird Artists Birthday Bash | Svart Katt | Terra | Snake

HYMN fyller 4 år och Blackbird Artists fyller 3 år och firar med ett dubbelt födelsedagskalas med Svart Katt, Terra och Snake på scen!

SVART KATT
Svart Katt är intensiv, melankolisk och oförglömligt catchig poppunk från Stockholm med ett obevekligt driv, bitterljuva melodier och brännande personliga texter. Tänk Radioactivity möter Liket lever. Låtarna är avskalade och kärnfulla utan onödiga upprepningar. Som Johnny Ramone sa "short songs for people who don't have a lot of spare time". Efter EP:n ”Rosta sönder” följde hyllade debutalbumet ”När allt är över” hösten 2017 och EP:n "Allt blir nog bra" i januari i år. Svart katt har sen starten turnerat flitigt i Sverige och Tyskland och delat scen med Hurula, Death Valley Girls, Rotten Mind, Twin Pigs m.m.

TERRA
Göteborgsbandet Terra debuterade 2016 med det kritikerrosade albumet Terrarism, en skiva fylld snyggt punkig indierock med catchy refränger och melankoliska melodier. I slutet av 2018 släpptes uppföljaren, EP:n "Jävla EP:n", en skiva som fick HYMN att skriva att "Terra sticker ut eftersom att dom är riktigt bra på att skriva låtar, på Jävla EP:n sitter allt från text till melodier till arrangemang perfekt". Förra gången bandet spelade i Stockholm - på parkfestivalen Fools Gold - visade bandet vilket fantastiskt liveband dom är, räkna med en energifylld och intensiv konsert.

SNAKE
Sen starten 2014 har Snake röjt och härjat med sin råa och coola syntiga punkrock på ett flertal  mindre och större scener runtom både i Sverige och i norra Europa. 2015 släpptes deras första album ”Cradle Of snake” på tyska labeln Sounds of Subterrania och 2016 vann de pris för årets rock på Manifestgalan i Stockholm.Efter ett par års intensivt spelande och turnerande var behovet av en paus stor, tid för att bara ta det lugnt och för att börja skriva nytt material var nödvändigt. Sakta men säkert har nu arbetet med nytt material till album nr 2 satts igång och deras första spelning sen Peace and Love 2016 blir på Hymns 4års fest i maj!

HYMN
Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.