http://debaser.se/kalender/21843/ Debaser Strand 2019-05-24 2019-05-24
Klubb
Datumet har passerat
Diskopunk | Knash | DJ Annikan
Fre 24 MajStrand, stora scenen

Diskopunk | Knash | DJ Annikan

Fre 24 Maj Kl 19-03
Live ca kl 21:30
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

Diskopunk | Knash | DJ Annikan

Under deras supportvända åt Mando Diao 2017 tvingade de huvudakten att slita hårt varje kväll för att inte bli överglänsta av Diskopunk.

Diskokulan fortsätter att spinna snabbare och snabbare. Allt det som Diskopunk hade byggt upp sedan 2016 års debut kulminerade i januari, då deras självbetitlade EP släpptes. Anförd av det träffsäkra lokomotivet ”Soaked” var EP:n ytterligare en formtopp från ett av landets mest mytomspunna band.

Men alla vi som kan vår Diskopunk vet att deras skoningslösa käftsmällsdisco aldrig gör sig bättre än då de intar scenen. Under deras supportvända åt Mando Diao 2017 tvingade de huvudakten att slita hårt varje kväll för att inte bli överglänsta av sina energiskt upproriska skit-under-naglarna-kusiner. Det spelar liksom ingen roll, oavsett om det är en festivalscen, findukad salong eller hedonistisk svartklubb som gäller för stunden kan du alltid räkna med att Diskopunk kommer att vända upp och ner på allt med sin befriande kaxighet.

Själva beskriver de sitt sound som ett dekigt ABBA, grandiosa och ackorddrivna poplåtarupptrissade med post-punk-element – vrålande distade synthar, gitarr-riff och en jävla massa percussion. Vi nöjer oss med att kalla det för Diskopunk.

”Det är otroligt passionerat, medryckande och rått.” – Nöjesguiden