http://debaser.se/kalender/21945/ Debaser Strand 2019-07-12 2019-07-12
Klubb
Datumet har passerat
Corrosion Of Conformity | Transport League
Fre 12 JulStrand, stora scenen

Corrosion Of Conformity | Transport League

Fre 12 Jul Öppnar kl 20
Live ca kl 21:30
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Corrosion Of Conformity | Transport League

Med ett nytt kapitel i katalogen är det dags för Corrosion Of Conformity att återigen inta vägarna och bevisa att helgjuten sydstatsrock fortfarande knäcker det mesta som kan placeras på en scen.

Corrosion Of Conformity har haft en rad glänsande uppställningar sedan debuten 1984. Men ingen har träffat så hårt som då Pepper Keenan har stått bakom micken. Nu kommer den legendariska uppställningen av de hyllade sydstatsrockarna till Stockholm. 
12 juli tar Woody Weatherman, Mike Dean, Reed Mullin och Pepper Keenan över Debaser Strand. Biljetterna till konserten finns ute.

Då ryktet om att Pepper Keenan efter nära ett decennium skulle återförenas med sina gamla kollegor i Corrosion Of Conformity började det puttra ordentligt på rockscenen. Från början var det tänkt att de bara skulle göra en handfull spelningar ihop, men nytändningen resulterade i ett års turnerande. Och 2018 kulminerade allt då den klassiska sättningen avtäckte den nya skivan ”No Cross No Crown”.
Som om tiden stått still tog skivan vid där 2005 års fullträff ”In The Arms Of God” lämnade oss. Plötsligt hade fansen fått nya favoriter som ”The Luddite” och ”Forgive Me” att placera sida vid sida med ”Albatross”, ”Redemption City” och alla de andra.