http://debaser.se/kalender/21962/ Debaser Strand 2019-10-31 2019-10-31
Klubb
Datumet har passerat
Third Eye Blind | Last Night On Earth
Tor 31 OktStrand, stora scenen

Third Eye Blind | Last Night On Earth

Tor 31 Okt Dörrar öppnar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Third Eye Blind | Last Night On Earth

Hitta en person som inte har trallat på Third Eye Blinds "Semi-Charmed Life"?

Det ikoniska rock/grunge/pop-bandet från San Francisco förvandlade slutet av 90-talet till en glad sing-a-long. Nu är bandet, ledda av sångaren Stephan Jenkins, tillbaks! Förra året släpptes skivan "Thanks For Everything" och i höst återvänder de till Europa! 31 oktober på Debaser Strand i Stockholm!

Du-du-du, du-duru-duru. Ja, du vet exakt vilken låt vi trallar på. "Semi-Charmed Life" släpptes i april 1997 och var en av de mest tongivande låtarna i slutet på 90-talet. Det finns nog inte en 80-talist som inte har trallat på Third Eye Blinds monsterhit.

Men kvintetten är så mycket mer än så - med fem album och tre EPs har Third Eye Blindvarit ständigt aktuella sedan det självbetitlade debutalbumet från 1997, till och med bandets senaste EP "Thanks For Everything" - en skiva med sju covers på allt från Babyshambles låt "F*ck Forever" till Bon Ivers "Blood Bank".

31 oktober kommer ikonerna till Stockholm och Debaser Strand för en kväll fylld av nostalgi och riktigt bra livemusik!