http://debaser.se/kalender/22526/ Debaser Strand 2019-10-23 2019-10-23
Klubb
Datumet har passerat
Broder Henrik Rapp | Johanna Bakke
Ons 23 OktStrand, bar brooklyn

Broder Henrik Rapp | Johanna Bakke

Ons 23 Okt Kl 18.00 strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook.

Broder Henrik Rapp | Johanna Bakke

Broder Henrik Rapp albumdebuterade i fjol med kritikerrosade "Är vi underhållna nu?".

Broder Henrik Rapp
I sina texter skildrar han samhället med ironi, humor och ilska. Under sommaren har Broder Henrik Rapp spelat på festivaler som Peace & Love, Putte i Parken, Gaffavagnen på Way Out West, Luleå Hamnfestival och Live at Heart.
Nu är Broder Henrik Rapp tillbaka med sitt andra album. I våras kom ett första smakprov i form av singeln "Vad Gör Vi Sen?", en låt som handlar om Henriks uppväxt i en liten stad i Dalarna, om flytten till Stockholm och vad som kom med den. Och nyligen släppte Broder Henrik Rapp andra singeln "Överallt" tillsammans med Peter Morén. Nya albumet är inspelat i Durango Studios med kultgitarristen Ola Gustafsson som producent och mångfacetterade trumslagaren Andreas Dahlbäck som inspelningstekniker. Den 23 oktober står Broder Henrik Rapp med band på Bar Brooklyns scen för att fira släppet av fullängdaren "Idioter lär oss och vi lär varann".


Support: 
Johanna Bakke
22-åriga Johanna Bakke från Järvsö berör med sina träffsäkra texter och melankoliska melodier. Förra året belönades hon med Lill-Babs stipendiet. Johanna har tidigare turnerat med Tomas Andersson Wij och i somras öppnade hon för Hurula. Är aktuell med singeln "Sara-Elin" som bland annat har uppmärksammats på DN Kulturs "Veckans bästa"-lista. I november släpper Johanna Bakke nytt material.