http://debaser.se/kalender/22531/ Debaser Strand 2019-10-30 2019-10-30
Klubb
Datumet har passerat
Jonathan Fröberg Releasefest
Ons 30 OktStrand, bar brooklyn

Jonathan Fröberg Releasefest

Ons 30 Okt Dörrar kl 18 strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook.

Jonathan Fröberg Releasefest

Artisten och låtskrivaren Jonathan Fröberg, uppvuxen i den sörmländska kuststaden Oxelösund, släpper den 1 november sitt debutalbum Dårar & Hjältar.

JONATHAN FRÖBERG
-------------------------------
Som 19-åring startade han sitt eget skivbolag och gav ut sin första EP. Året efter inleddes ett samarbete med producenten och musikern Jens Back vilket resulterade i tre singlar som gavs ut under 2015. Samma år fick han ta emot Oxelösunds kommuns kulturstipendium och är idag ambassadör för sin hemstad. 

Hösten 2017 lämnade han småstaden bakom sig och flyttade till Stockholm. Strax efter flytten påbörjades inspelningen av debutalbumet  i legendariska Park Studios tillsammans med Stefan Boman.

Albumet är producerat av Axel Jonsson-Stridbeck och Jonatan Lundin, tillsammans med Jocke Wik och Jonathan själv, samt mixar av Niklas Berglöf. 

Utan varken skivbolag eller management, förlag eller PR-byrå i ryggen släpper Jonathan Fröberg sitt debutalbum. Första singeln släpptes i maj och han har sedan dess släppt ytterligare tre singlar från albumet. Singlarna har spelats flitigt i P4 Sörmland och lovordats av flera musikbloggar. 

"Nu när Kent inte längre finns är det så skönt med en artist som faktiskt vågar hålla upp den fanan och leverera poplåtar som bygger på starka popmelodier och bra texter. Det är fan en bristvara idag."- Popmuzik.se 

”Fröberg ser till att förväntningarna på albumet skjuts i höjden”– Rockfarbror.se