http://debaser.se/kalender/22604/ Debaser Strand 2020-05-21 2020-05-21
Klubb
L Devine
Tor 21 MajStrand, bar brooklyn

L Devine

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

230 kr + förköpsavgift.

Tor 21 Maj Dörrar kl 18:30
Live ca kl 19:30
strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

L Devine

Tippad som ett nytt stjärnskott av Charli XCX står L Devine ut från mängden med attitydfylld musik där hennes personlighet lyser starkt.

L Devine har på kort tid hunnit släppa två EP, hamnat på YouTube Musics ”Ones to Watch” lista 2019 och fått låten ”Nervous” tillagd på BBC:s spellista ”Introducing” för talanger att ha koll på. Aktuell med nya singeln ”Peachy Keen” som släpptes förra veckan åker kan vi nu meddela att L Devine kommer till Stockholm! I vår spelar hon på Bar Brooklyn den 21 maj!

Biljetter släpps fredag den 25 oktober kl 11.00 via Debaser.se

Storbritanniens nästa stora popunder stavas L Devine. Tippad som ett nytt stjärnskott av Charli XCX står L Devine ut från mängden med attitydfylld musik där hennes personlighet lyser starkt. Redan vid 7 års ålders startade hon sitt första band, The Safety Pinz, med influenser från The Clash och Sex Pistols. 2017 släpptes hennes första EP ”Growing Pains” och medföljde även en 10 minuter lång video som regisserades av Emil Nava som har jobbat med Calvin Harris, Rihanna och Selena Gomez. Vid släppet av hennes andra EP ”Peer Pressure” förra året återupptogs samarbetet med Nava som regisserade en kortfilm i samband med EP:n. I somras släpptes två låtar som hon har varit med och skrivit – ”Mean That Much” med Rudimental och ”Next Mistake” med svenska stjärnorna Icona Pop. L Devine tillhör en ny generation av popstjärnor och kombinerat med en slående visuell estetik är hon en artist att hålla koll på. Och i vår har vi äran att presentera henne på Bar Brooklyn i Stockholm den 21 maj! Vi ses där!