http://debaser.se/kalender/22662/ Debaser Strand 2020-03-20 2020-03-20
Klubb
Framflyttat
Skott | Freja The Dragon | OBS FRAMFLYTTAT! ---> NYTT DATUM 19 SEP!
Fre 20 MarStrand, stora scenen

Skott | Freja The Dragon | OBS FRAMFLYTTAT! ---> NYTT DATUM 19 SEP!

Fre 20 Mar Dörrar kl 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)
indie pop alternative pop

Skott | Freja The Dragon | OBS FRAMFLYTTAT! ---> NYTT DATUM 19 SEP!

INGEN KONSERT 20 MARS!

Tyvärr måste vi meddela att Skott (+ support Freja The Dragon) flyttar fram sin spelning på Debaser Strand i Stockholm från fredag 20 mars till lördag 19 september. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

-----------------------


Slut på väntan: Skott är tillbaka. ”Det var som att den föll från himlen.” Så beskriver hon nysläppta låten Midas, som tillsammans med tidigare släppta Bloodhound är först ut från det efterlängtade albumet som ska ges ut nästa år. Texten till Midas handlar om kungen som förvandlade allt han vidrörde till guld. 22 februari lär Skott göra likadant då hon spelar på Debaser i Stockholm – Biljetterna är släppta!
 

"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016. Katy Perry å sin sida hyllade låten Wolf. Sedan dess har åtskilliga framgångar följt för popfenomenet från Vikarbyn och numera ger hon ut musiken på egna labeln Dollar Menu. Om den intensiva och romantiska Midas säger hon: "Loopen i låten, tillsammans med de violin-liknande melodierna har en hypnotisk känsla över sig – lite på samma sätt kärlek kan ha på en ibland.” Mer är att vänta från Skott under 2020.