http://debaser.se/kalender/22700/ Debaser Strand 2020-04-02 2020-04-02
Klubb
Framflyttat
Kvelertak ---> OBS FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM INOM KORT!
Tor 2 AprStrand, stora scenen

Kvelertak ---> OBS FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM INOM KORT!

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift.

Tor 2 Apr Dörrar 18:30
Live ca 19:30
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
hardcore punk hard rock metal

Kvelertak ---> OBS FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM INOM KORT!

KVELERTAK TILL SVERIGE FÖR TRE SPELNINGAR!

Kvelertaks tre kommande konserter i Sverige flyttas till senare datum. Mer information om nya datum för Stockholm, Malmö och Göteborg kommer inom kort.

Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Mer information kommer i samband med att de nya datumen presenteras. Vi är tacksamma för er förståelse och tålamod.

--------


Norska metalgiganterna Kvelertak är verkligen inga främlingar för den svenska publiken. Efter att ha agerat support till Ghost på Hovet 2017 så var bandet med som support på Metallicas succéturné WorldWired Tour – som bland annat satte det nuvarande publikrekordet på Ericsson Globe 2018. Nu är bandet tillbaks för att göra tre helt egna konserter: Debaser Strand i Stockholm 2 april, KB i Malmö fredag 3 april och Pustervik i Göteborg lördag 4 april.

Biljetter finns ute!

Det prisbelönta Stavanger-bandet är ledda av sångaren Ivar Nikolaisen (tidigare i bandet Silver and The Good, The Band and The Zugly) och snart kommer nytt material från de Nordiska storheterna. Den självbetitlade debuten var det som startade allt – med enorma låtar som ”Mjød” och "Blodtørst".

Nu ser vi fram emot nytt material från norrmännen – och tre konserter på svensk mark. Fullt ställ utlovas!