http://debaser.se/kalender/22939/ Debaser Strand 2020-03-05 2020-03-05
Klubb
Datumet har passerat
Kvinna till Kvinna | Manifest FEST
Tor 5 MarStrand, bar brooklyn

Kvinna till Kvinna | Manifest FEST

Tor 5 Mar Kl 18:00
Inlast 16.30 bokbord mm i biblioteket!
strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook.

Kvinna till Kvinna | Manifest FEST

KOM OCH FIRA KVINNA TILL KVINNAS LANSERING AV MANIFESTET!

Nu bjuder Kvinna till Kvinna in till tidig 8 mars-fest på Bar Brooklyn i Hornstull. Tillsammans firar vi lanseringen av Manifestet och hyllar de unga kvinnor som varit en del av Kvinna till Kvinnas projekt Gemaket. Kom och ta del av en kväll fylld av musik, dans och happenings (mer info kommer).


OM GEMAKET OCH MANIFESTET
Sedan 2017 har Kvinna till Kvinna drivit projektet Gemaket, som riktar sig till unga nyanlända tjejer och kvinnor mellan 15 och 25 år. Gemaket består huvudsakligen av studiecirkelutformade träffar där teman som jämställdhet, mänskliga rättigheter, diskriminering, normer och kvinnors rättigheter diskuteras. I Manifestet har vi  samlat dessa kvinnors röster och krav på makthavare om vilka förändringar dom vill se inom olika sakpolitiska områden som påverkar deras vardag.

Gemaket genomförs tillsammans med studieförbundet Sensus med finansiering från Allmänna Arvsfonden.


OM KVINNA TILL KVINNA
Kvinna till Kvinna har arbetat för kvinnors rättigheter sedan 1993. För varje kvinnas rätt till en egen röst och en trygg framtid. Tillsammans med över 100 partnerorganisationer arbetar vi på plats i områden drabbade av krig och konflikt för att uppnå hållbar fred genom att stärka kvinnors inflytande och makt. Tillsammans är vi förändringen.