http://debaser.se/kalender/22947/ Debaser Strand 2020-02-22 2020-02-22
Klubb
Datumet har passerat
Bangers’n’Mash feat. Paul Simonon (The Clash) | Dan Donovan (Big Audio Dynamite) | Magnus Carlson | Robert Plaszczyk
Lör 22 FebStrand, stora scenen

Bangers’n’Mash feat. Paul Simonon (The Clash) | Dan Donovan (Big Audio Dynamite) | Magnus Carlson | Robert Plaszczyk

Lör 22 Feb Dörrar kl 21 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.
dub rock n roll northern soul

Bangers’n’Mash feat. Paul Simonon (The Clash) | Dan Donovan (Big Audio Dynamite) | Magnus Carlson | Robert Plaszczyk

DJ-partners Paul Simonon och Dan Donovan har tillsammans arrangerat många framgångsrika Casbah Club-kvällar och evenemang. Nu kommer de till Stockholm och gästar Bangers ´n`Mash

Det är på dagen nästan 17 år (20 februari 2003) sen Mick Jones hyllade Joe Strummer på Debaser Slussen. Den 22 februari kommer Paul Simonon och spelar skivor på klubben Bangers`n´Mash, på Debaser Strand.
Behöver man nämna att ovan nämnda medlem i The Clash just nu firar 40 år sen det ikoniska albumet London Calling släpptes.

Magnus, Robert och klubben Bangers`n´Mash har bestämt sig sig för att kasta in handduken och gör det med att bjuda på sina drömbokningar. Det blir 3 stycken tillfällen i vår. 
Efter alla konserter, klubbar och arrangemang vi gjort tillsammans genom åren känns det väldigt fint att de kommer till Debaser och gör det hos oss.

The Casbah Club  

"Sällsynta klassiska hits… nya och gamla. En musikalisk resa genom soundet av jamaicansk Dub och Rock n 'Roll, Parisian Beat Girls, Garage och Northern Soul, Bollywood och så vidare"

Artisten och musikern Paul Simonon är kanske mest känd som basisten i det ikoniska punkbandet The Clash och musikalkollektivet The Good The Bad and The Queen.
Simonon föddes i London och tillsammans med Mick Jones bildade de The Clash 1976. Gruppen släppte sex album så som The Clash, London Calling och Combat Rock och fast de var i framkant i genren punk, så utvecklades de till att även spela reggae, dub, funk, jazz och hiphop som fick både kritisk och kommersiell framgång.

Kompositören, keyboardisten och mixaren Dan Donovan var keyboardist för Big Audio Dynamite och grundande även den elektroniska musikgruppen Dreadzone. Han var också den första livetrumprogrammeraren för Sisters of Mercy och var medlem i Screaming Target.