http://debaser.se/kalender/23163/ Debaser Strand 2020-05-01 2020-05-01
Klubb
Inställt
SUPER HOME PARTY | Madminton | June Vide
Fre 1 MajStrand, bar brooklyn

SUPER HOME PARTY | Madminton | June Vide

Fre 1 Maj strand, bar brooklyn

SUPER HOME PARTY | Madminton | June Vide

Det var inte igår, men efter över ett års tystnad är det dags för Super Home Party att slå på trumman och kalla till fest igen! Denna gång har vi äran att bjuda in två av Stockholms mest spännande nya artister, Madminton och June Vide! Gratis inträdde, gratis kul och gratis bra vibbar!

MADMINTON
Madminton är det band som sakta men säkert sköljt över Södermalms gator som en syndaflod men sina lättlyssnade popmelodier á la "har jag hört den här förut?" i kombination med ett groove som gör det svårt för åhöraren att stå still. Med influenser från ett brett urval tidsepoker, musikstilar och platser skapas hela tiden nya, ovanliga och spännande vibrationer på scen. Den genuina glädje som alstras från scenen när bandet spelar smittar av sig på publiken och skapar en fantastisk plats i tid och rum. När syndafloden kommer finns det bara en fråga att besvara; vill du låta syndafloden skölja över dig eller ta din surfingbräda och hoppa på?

JUNE VIDE
Den 20e februari släppte June Vide debutalbumet "A sea is a place within (I lose my mind all the time)". En hyllning till havet och kärleken. Ett sökande efter balansen mellan storm och stiltje. De har tidigare jämförts med både Bon Iver och Beach House men har hittat sitt egna sound någonstans mellan filmiska Twin Peaks-atmosfärer och vocoders. Med stora synthar och slow beats vaggar de oss genom heartbreaks och vemod.