Calexico’s! En KRAV-certifierad mexikansk bar & restaurang.

VI HAR TYVÄRR STÄNGT PGA COVID-19 OCH ÅTERKOMMER MED NYÖPPNINGSDATUM SÅ SNART VI VET MER. HÅLL AVSTÅND OCH TA HAND OM VARANDRA SÅ LÄNGE!

Kökschef Thomas Telford har med sitt team komponerat en mexikansk meny med grund i Cal Mex köket som jämfört med Tex Mex köket är lättare och fräschare med högre syra. Tänk lime, koriander, chili, heta salsor, avokado, mango och Queso Fresco, det vill säga syrad ost. Men även sånt som kanske är nyttigast för själen som hallonchilicheesecake, eller nationaldesserten flan. Tokigt gott enligt oss!

Vi är KRAV-märkta och jobbar med 100% ekologiska produkter gällande mejeriprodukter och ägg, delvis ekologiska grönsaker och enbart svenskt kött. Även vårt bryggkaffe och våra husviner och husölen är 100% ekologiskt. Samtliga vegetariska rätter går att få veganska. Det vi önskar är inte att ge er fine dining men väl fun dining, i avslappnad miljö och gärna med uppsluppna gäster. Är du mest sugen på drinkar har vi grymma Margaritas och andra Tequiladrinkar, även Mescaldrinkar och massa fin Tequila återfinns i mängder, tillsammans med härliga mestadels ekologiska viner och ett gediget utbud av öl. Vi är också superpigga på att göra alkoholfria drinkar där du inte behöver sakna alkoholen. Musikmässigt bjuds det på mycket soca!

Välkomna till Calexico’s – en mexikansk bar & restaurang på Södermalm.

Bienvenidos!!

Öppettider

Vi har för närvarande stängt pga restaurangrestriktionerna och ser fram emot att ses igen senare under 2021. Boka bord
krav logotyp