https://debaser.se/kalender/19699/ Debaser Strand 2018-01-15 2018-01-15
Klubb
Slutsålt
$uicideBoy$
Mån 15 JanStrand, stora scenen

$uicideBoy$

Mån 15 Jan 18.00-00.00 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
rap horror punk hip hop

$uicideBoy$

Sommarens konsert på Bråvalla Festival blev en kaotisk succé. Nu återvänder den amerikanska hiphopduon $uicideboy$ till Sverige.

Oavsett om du såg dem i somras eller inte bör du inte missa då $uicideboy$ kommer till Debaser Strand 15 januari.

Med en helt sanslös utgivningstakt och ett till synes kroniskt behov av att flytta gränser håller $uicideboy$ på att etablera sig som en av hiphopvärldens snabbast expanderade akter. Uppfödda på allt från Three 6 Mafia och Lil Wayne till Misfits och Slayer började kusinerna Ruby da Cherry och $lick $loth göra musik ihop 2014. Sedan dess har allt gått oerhört fort. 

För varje släpp har New Orleans-duon flyttat fram sina positioner och utan egentlig backning eller uppmärksamhet från de större medierna har $uicideboy$ blivit ett av de tunga namnen inom undergroundvegetationen av cloud rap.

Med labeln G59 Records som basecamp och SoundCloud som hemmaplan har $uicideboy$ byggt upp en stadigt expanderande fanbase och numera blir allt duon rör vid miljonstreamat. Efter fjolårets ambitiösa samling har $uicideboy$ i år fortsatt pumpa ut kapitel av deras EP-svit ”Kill Yourself”.