https://debaser.se/kalender/20203/ Debaser Strand 2018-07-11 2018-07-11
Klubb
Slutsålt
Portugal. The Man
Ons 11 JulStrand, stora scenen

Portugal. The Man

Ons 11 Jul Öppnar kl 18:30
Show start/Benin City: 19.30
Spelningen är utsåld. Insläppet tar lite tid så kom INTE precis innan artisten börjar spela.
Kom i tid!
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Portugal. The Man

Med ultracatchiga "Feel It Still" och alla andra nya och gamla favoritlåtar i bagaget kommer Portugal. The Man nu till Sverige för första gången.

Sedan 2006-års debutskiva "Waiter: You Vultures!" och fram till 2013 hade det amerikanska rockbandet Portugal. The Man släppt snudd inpå ett album per år. De hade gått från indielabels till majorbolag. Gjort turné på turné. Fått allt större framgångar. Men plötsligt tog det stopp.

Efter att ha spenderat tre år arbetandes på bandets åttonde album "Gloomin + Doomin" bestämde sig Portugal. The Man plötsligt för att slänga allt och börja om från början. Tillsammans med producenter som Mike D och Danger Mouse spelade de snabbt in skivan "Woodstock", som släpptes i juni 2017. Och med draghjälp av singeln "Feel It Still" blev det en succé.

Ultracatchiga "Feel It Still" spenderade nio veckor i topp på den amerikanska alternativlistan och blev bandets första platinasingel. Med den plus alla andra nya och gamla favoritlåtar i bagaget kommer Portugal. The Man nu till Sverige för första gången.