https://debaser.se/kalender/20576/ Debaser Strand 2018-10-05 2018-10-05
Klubb
Datumet har passerat
Hästpojken | Agent Blå | DJs Popklubb
Fre 5 OktStrand, stora scenen

Hästpojken | Agent Blå | DJs Popklubb

Fre 5 Okt Kl 20-03

Agent Blå: ca kl.21.30
Hästpojken: ca kl.22.30
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Hästpojken | Agent Blå | DJs Popklubb

I både Stockholm och Göteborg sätts nu extrakonserter in för att möta publiktrycket från vårens spelningar.

I april släpptes Hästpojkens nya album Hästpojken är död. Det följdes av två utsålda releasekonserter på Stora Teatern i Göteborg och Debaser Strand i Stockholm. Nu presenteras en längre Sverigeturné.

Hästpojken bildades ur resterna av ikoniska Göteborgsbanden Broder Daniel och Bad Cash Quartet. I år fyller de tio år och är med sina träffsäkra texter och drivna i musik idag sedan länge etablerade som en av landets bästa band i egen rätt.

Hästpojkens fjärde album släpptes i april och var deras första på fem år. Titeln Hästpojken är död visade sig dock vara långt ifrån sanningen. Skivan fick stor uppmärksamhet i media, fina recensioner och de två releasekonserterna i Stockholm och Göteborg sålde slut på nolltid.

I både Stockholm och Göteborg sätts nu extrakonserter in för att möta publiktrycket. Med det är bara två spelningar av en lång rad som idag presenteras. Bandet kommer i sommar göra en handfull gig med start i Uppsala för att sedan tidigt i höst dra igång på allvar för en turné med premiär på Pustervik i Göteborg.