https://debaser.se/kalender/20599/ Debaser Strand 2018-06-15 2018-06-15
Klubb
Datumet har passerat
Jack Moy | Adrian Modiggård
Fre 15 JunStrand, stora scenen

Jack Moy | Adrian Modiggård

Fre 15 Jun Kl 20-03
Live börjar ca kl 22
strand, stora scenen 20 år

Jack Moy | Adrian Modiggård

Med flera miljoner streams på Spotify, rotationer på flertalet radiokanaler världen över, framträdanden i Sveriges Television på bästa sändningstid och ungdomar som framför ”Hummingbird” på skolavslutningarna. I en tid som domineras av datagenererad DJ-musik har den britt/svenske artisten Jack Moy lyckats skapa en egen plats i musikvimlet.

Jack Moy är en hyllad liveakt där publiken sjunger med från första låten, och han har genom åren spelat på utsålda klubbar så som Debaser Medis, Babel och Sticky Fingers.

Genom åren har Jack Moy lyckats skapa sig ett melodiöst och omisskänneligt sound med starka influenser från folkpop och indierock. Jack’s katalog består av spår med genuina låttexter som kantas av Jack Moys säregna och hesa röst, lekfulla gitarrsolon och en detaljrikedom som vid flertalet tillfällen har gett utnämnande som Sveriges första motsvarighet till Mumford & Suns och The Lumineers.

Jack är aktuell med inspelning av nytt album och släppte nyligen singeln ’Bad Day’ från kommande album. Under våren fortsätter Jack att släppa nytt material följt av spelningar runt om i landet.


25-åriga Adrian Modiggård är ”En traditionsbärare som lyckas med konststycket att leverera musik som vi känner igen, men som ändå känns helt ny”. Så löd juryns motivering när Modiggård mottog det prestigefyllda Ted Gärdestadsstipendiet.

Nya singeln Dörren på glänt är skriven tillsammans med norska upphovskvinnan Maggie E Peterson från bandet Frost. Den är producerad av Måns Lundberg från Deportees och The Perishers producent för Veronica Maggio och Håkan Hellström med flera.