https://debaser.se/kalender/21027/ Debaser Strand 2018-09-21 2018-09-21
Klubb
Datumet har passerat
Albin Lee Meldau | Melby
Fre 21 SepStrand, stora scenen

Albin Lee Meldau | Melby

Fre 21 Sep 19-03
Melby: 22.00
Albin Lee Meldau: 23.00
strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett). Vi släpper upp ett begränsat antal förköp! Är du 18 år eller vill säkra en plats till kvällen så finns förköp.

Albin Lee Meldau | Melby

DJs Klubb Common People

Albin Lee Meldau är göteborgaren med den själfulla rösten som gick från noll till 18 miljoner Spotifystreams med debutsingeln ”Lou Lou”. Just nu är han trippelaktuell: Nyligen släpptes den albumdebuten ”About You”, i höst medverkar han i TV4:s succéserie ”Så mycket bättre” och 21 september spelar han på Debaser.

Singeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel 2016. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake.

Förra året kom den hyllade uppföljar-EP:n ”Bloodshots”, som cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. Sedan dess har Albin även släppt sin första fullängdare. På albumet ”About You” har han samarbetat med producenter och låtskrivare i absolut världsklass. Och resultatet blev en helgjuten debut, som vi kommer att återvända till under en lång tid framöver.

MELBY
För varenda singel och varje spelning blir publiken bara större och större. Melbys avväpnande hopkok av folk, psyk, indie och pop är helt enkelt omöjligt att värja sig mot. I våras följde bandet upp fjolårets hyllade debut-EP med den nya, poppiga singeln ”Reject”. Men oavsett hur suverän den och Melbys alla övriga släpp har varit - det är live de gör sig bäst. Därför känns det oerhört kul att på nytt få hälsa dem välkomna hit till Debaser.