https://debaser.se/kalender/21111/ Debaser Strand 2018-09-28 2018-09-28
Klubb
Datumet har passerat
Garagelands 2-årsfest | Makthaverskan | It's For Us
Fre 28 SepStrand, stora scenen

Garagelands 2-årsfest | Makthaverskan | It's For Us

Fre 28 Sep Kl 20-03

It´s For Us: ca kl.22.00
Makthaverskan: ca kl.23.00
strand, stora scenen 20 år

Garagelands 2-årsfest | Makthaverskan | It's For Us

Garageland fyller två år och det firar vi med en stor fest på Debaser Strand! Kom och fira med oss, det blir liveband (Makthaverskan!), DJs och ett helt fantastiskt stök!

Makthaverskan
Under dom här två åren har vi hunnit fixa spelningar med många av Sveriges allra bästa band men vi har aldrig tidigare fått till något gig med favoriterna Makthaverskan så därför känns det extremt kul att dom kommer och spelar på vår två-årsfest. Makthaverskan släppte förra året sitt tredje album, utan tvekan ett av 2017 års bästa album. På skivan kombineras drömsk indie med reverbdränkt postpunk till helt fantastisk musik. Förra gången Makthaverskan spelade på Debaser var det slutsålt och själva spelningen knockade publiken totalt.

När Makthaverskan släppte sitt andra album ”II” (2013) var dom ett svenskt indieband som var väldigt lovande. Nu är de en internationell angelägenhet. Bandet har sedan första självbetitlade albumet 2009 byggt upp en hängiven skara fans på sina klubbspelningar i Sverige. När II kom fick Makthaverskan en hel del uppmärksamhet i Sverige och gjorde en handfull spelningar i Sverige det året, bl. a. på festivaler som Way Out West och Popaganda samt sålde slut Pustervik och Debaser ett par gånger. Året efter, 2014, slog det helt plötsligt till internationellt. Skivan släpptes i USA via det creddiga bolaget Run For Cover, och Makthaverskan gjorde ett par månadslånga turnéer i USA och Kanada,och spelade på viktiga festivaler som SXSW och CMJ.

Garageland
Garageland startade hösten 2016 och har sedan dess levererat spelningar med bl.a. Vånna Inget, Agent Blå, Riddarna, Västerbron, True Moon, Side Effects och Moon City Boys och en massa andra fantastiska band . Vi gillar indie, postpunk, punk, skramlig rock och stökig pop. Numera håller vi enbart till på bästa Debaser.