https://debaser.se/kalender/21133/ Debaser Strand 2018-11-28 2018-11-28
Klubb
Slutsålt
JEDI MIND TRICKS (US)
Ons 28 NovStrand, stora scenen

JEDI MIND TRICKS (US)

Ons 28 Nov Dörrar: 18.30

På scen ca kl 20.00

strand, stora scenen 18 år

JEDI MIND TRICKS (US)

Exklusiv Sverigekonsert med Jedi Mind Tricks som är aktuella med sitt 9:e album samt ny soloplatta av Vinnie Paz i höst!

Vad som från början skulle ha varit en turné för Jedi´s senaste album ”The Bridge & The Abyss”, som släpptes i somras, helt producerat av Stoupe och som bl.a. gästas av Eamon, Sean Price (RIP), CZARFACE & Yes Alexander, har nu även blivit en turné för Vinnie Paz 4:e soloalbum ”The Pain Collector” som släpps 28:e september på egna skivbolaget Enemy Soil.

Efter drygt 20 år av konstant hårt arbete och passion som kan härledas till deras egen ”blue-collar” hemstad Philadelphia med en rejäl dos DIY mentalitet har man byggt upp en stor lojal fanbase över hela världen och kan inte mäta sin framgång i listplaceringar eller platina skivor utan från hardcore fans världen över som fyller konsertlokaler från Boston till Bukarest till Bogota. 

”När du ser någon med en tatuering av din logo eller album artwork på sin kropp, det är en nivå av uppskattning som ingen listplacering kan mäta sig med.”
-Vinnie Paz

Vi ser fram emot en stenhård och röjig novemberkväll på Strand onsdag den 28:e nov!

Live på scen:
Vinnie Paz -MC
Esoteric -MC
Braun Dapper -DJ
Support: DJ Will-Rock