https://debaser.se/kalender/21298/ Debaser Strand 2018-10-26 2018-10-26
Klubb
Datumet har passerat
On Our Honeymoon | The Olive Shoots + special guest Elsiope
Fre 26 OktStrand, bar brooklyn

On Our Honeymoon | The Olive Shoots + special guest Elsiope

Fre 26 Okt Kl 18-03
Live ca kl 20
strand, bar brooklyn 20 år

On Our Honeymoon | The Olive Shoots + special guest Elsiope

The Olive Shoots är ett musikprojekt bestående av en enda fast medlem: Joachim Sällström. Med rötter i 80-talsindie har låtskrivandet tidigare baserats på instrument ur en traditionell popbandssättning för att på senare tid ge allt mer plats för analoga syntar. Med ett par EP i ryggen kommer här ett speciellt tillfälle på Brooklyn Bar där nyskrivet varvas med gamla klassiker. Här ser ni The Olive Shoots tillsammans med musiker från en bred musikalisk bakgrund i allt från jazz till shoegaze till punk.

Gästandes bandet denna kväll får ni också möta Elsiope, aka Elsa Esmeralda. Elsiope är en sångerska med en röst som har beskrivits som spöklik, luftig, vacker, rökig. Den har dekorerat såväl hårda dansgolvshits som mjuka popprojekt. Som etablerad låtskrivare har hennes melodier och texter det senaste decenniet förhöjt många artisters alster, och hon släppte nyligen sin första EP “Other Zone” med hennes egna elektroniska pop. Däribland ett samarbete med The Olive Shoots! Med Elsiope som gäst blir kvällen på Brooklyn Bar extra speciell, där hon kommer framföra nytt från sin EP samt äldre klassiker från tidigare samarbeten med The Olive Shoots.

On Our Honeymoon är en mångårig popklubb som sedan starten i Eskilstuna 2006 haft ambitionen att boka band som de själva skulle vilja se och tänja på gränserna för begreppet pop. Mottot är "lika bra musik som på förfesten". Vad det innebär får vi höra denna kväll.