https://debaser.se/kalender/21319/ Debaser Strand 2018-11-07 2018-11-07
Klubb
Datumet har passerat
Diskopunk | Italo Bitches
Ons 7 NovStrand, stora scenen

Diskopunk | Italo Bitches

Ons 7 Nov Dörrar 18.30
Italo Bitches live ca kl.19,30 följt av Diskopunk
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
disco punk

Diskopunk | Italo Bitches

Skoningslös käftsmälls-disco med skit under naglarna, med löfte om att varenda låt är en mördarhit

Singlarna ”Antonio America”, ”Fire” och ”I Love You” satte diskobollen i rullning 2016-2017. Nu är Diskopunk tillbaka med nya singeln ”Soaked”, det officiella startskottet för en hit-kavalkad som kulminerar i EP-släpp januari 2019. Innan dess ser vi dom äntligen åter i Stockholms livescen på Debaser Strand den 7/11.

Skoningslös käftsmälls-disco med skit under naglarna, med löfte om att varenda låt är en mördarhit. Diskopunk är befriande självsäkra och kaxiga, och de har definitivt täckning för det. Bandet har sedan debuten 2016 gjort ett bestående in- och avtryck, framförallt på livescenen med sin minst sagt övertända liveakt. Sex galna gig som förband till Mando Diao hösten 2017 har bara spätt på bandets självförtroende.

- ”Ohlala vilket rackaråk Mando bjöd in oss på alltså, fy satan vad det smällde!?! Det var good vibes, fullt ställ varje kväll och vi hittade framförallt en jävla massa nya disko-älskare vi hoppas få träffa snart igen."

Bandet beskriver själva sitt sound som ”ett dekigt ABBA; grandiosa och ackord-drivna poplåtar upptrissade med post-punk-element - vrålande distade synthar, gitarr-riff och en jävla massa percussion”. När den polerade disco-estetiken möter den mörka och smutsiga undergroundscenen hamnar man i sprickan mellan två världar, eller i den bästa av världar.

Före spelar Italo Bitches
Italodisco-projektet ITALO BITCHES, bestående av Mira Aasma och Anna Törnqvist som andas disco från 80-talets Italien medan attityden är förankrad i nuet.

https://www.facebook.com/italobtchs/