https://debaser.se/kalender/21333/ Debaser Strand 2018-11-09 2018-11-09
Klubb
Datumet har passerat
FrankK
Fre 9 NovStrand, bar brooklyn

FrankK

Fre 9 Nov Öppnar kl 18
Live ca kl 20
strand, bar brooklyn 20 år

FrankK

HYMN beskriver henne som "en ljuvlig blandning mellan Lana del Rey och Charlie XCX" och GAFFA Sverige beskriver hennes sound som "pop lika klistrig som trap-inspirerad".

FrankK släpper nya singeln "Millies on my Mind" den 9:onde november, vilket firas med releasespelning på Bar Brooklyn. 

VEM:
Inspirerad av känslor, sitt förflutna och trapmusik, så skriver låtskrivaren och melodimagikern FrankK sina trap-poppiga låtar med träffsäkra texter och melodier som fastnar.

FrankK växte upp i en liten, svensk by ute på landsbygden, där det mest spännande som fanns att göra var att gå med i kyrkokören. I kören upptäckte hon en passion för att sjunga, att uppträda och att skapa musik. Sedan dess har hon jobbat mot sin dröm. FrankK bildade ett band, turnerade runt Sverige och flyttade till Stockholm för att plugga musik.

Studierna gjorde dock FrankK oinspirerad, där hon lärde sig att det visst fanns “rätt” och “fel” inom musikskapandet - och att hon var “för mycket”. Inspirationen tändes dock till liv igen när hon träffade producenten Bacall - och FrankKs färgglada solokaraktär föddes.

Efter debutsingeln "Ferrara" som släpptes tillsammans med Bacall i somras, så har FrankK fortsatt leverera. Nu är hon aktuell med nya singeln "Millies on my mind".