https://debaser.se/kalender/21675/ Debaser Strand 2019-07-03 2019-07-03
Klubb
Slutsålt
Xavier Rudd | Tay Oskee
Ons 3 JulStrand, stora scenen

Xavier Rudd | Tay Oskee

Ons 3 Jul Öppnar kl 17:30
Live ca 18:30
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
singer-songwriter

Xavier Rudd | Tay Oskee

Australienska multiinstrumentalisten och singer-songwritern Xavier Rudd besöker Sverige för tre konserter i sommar!

Xavier Rudds starka sida är kontakten han skapar med sin publik. Ju mer han har turnérat, desto fler hjärtan har han rört vid och allt har han gett tillbaka till musiken. Han har introducerat ett eget sound som är en mix av gitarrer, didgeridoos, effektpedal, slagverk, munspel och inte minst sin egna röst. 

För Xavier Rudd är musikskrivandet och livet samma sak. Han sjunger om det som pågår i sitt eget liv, samt i världen i stort. I sångerna blandas miljöfrågor, aktivism och spiritualism friskt med surfing, familjeliv och hundpromenader. Resultatet ger ett särpräglat musikaliskt uttryck.

I fjol släppte Xavier Rudd albumet “Storm Boy”, den första soloplattan på sex år. Det speglar hans själsliga resa och kapslar in såväl kärleken som hans slutsatser kring sin plats på jorden.

Det kommer att bli tre unika kvällar med en av Australiens största artister – och aktivister. En artist som vågar vara pretentiös, som tycker vi ska agera och upplysa varandra. XavierRudd vill få oss att stanna upp och ta hand om varandra och jorden lite bättre och det känns som att det behövs mer än någonsin just nu