https://debaser.se/kalender/21796/ Debaser Strand 2019-05-08 2019-05-08
Klubb
Datumet har passerat
Plàsi releasefest
Ons 8 MajStrand, bar brooklyn

Plàsi releasefest

Ons 8 Maj Dörrar kl 18.00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Plàsi releasefest

Efter hans första succéalbum “People” och två efterföljande Europaturnéer, har det blivit dags för Plàsi att släppa nytt material.

EP:n “Mystery” släpps i början av september och kommer öppnas med ett singelsläpp den 10:e maj följt av en spelning på Bar Brooklyn.

Plàsi är låtskrivaren, musikern och producenten - med rötter i både Norrbotten och Kreta - som har nått över 20 miljoner streams på Spotify med sitt avskalade och genuina sound. Plàsis musik karaktäriseras av avskalade produktioner med akustiska gitarrer och fina harmonier, där soundet har jämförts med hans stora inspirationskällor inom den akustiska folkscenen - artister såsom Passenger, Jose Gonzalez, Sufjan Stevens och Kings of Convenience. Den nya EP:n tar hans sound ett steg längre med hjälp av producenterna Linus Hasselberg och Hannes Hasselberg och mixas av den kanadensiska producenten Tyler Neil Johnson, som tidigare arbetat med Joshua Hyslop och Austin Basham.

För att fira releasen av den kommande EP:n,, öppnar Plàsi med en spelning på Bar Brooklyn i Stockholm den 8:e maj i samband med det första singelsläppet. På scen har han med sig ett tremannaband bestående av:
Linus Hasselberg, Akustisk Gitarr & Mandolin
Hannes Hasselberg, Keys & Percussion
Linn Lindström, Körsång