https://debaser.se/kalender/21808/ Debaser Strand 2019-04-19 2019-04-19
Klubb
Datumet har passerat
Crew of Me&You | Hemliga Klubben | DJs Klubb Socker
Fre 19 AprStrand, stora scenen

Crew of Me&You | Hemliga Klubben | DJs Klubb Socker

Fre 19 Apr Kl 20-03
Livemusik börjar ca 21.30.
strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook.

Crew of Me&You | Hemliga Klubben | DJs Klubb Socker

Maja Ivarsson och Felix Rodriguez från The Sounds kommer till Debaser med sitt nya band Crew of Me&You.

Sent 1990-tal bildade 5 tonårsvänner The Sounds, ett av de få band i sin genre som tagit sig utanför Sveriges gränser. Nästan 2 decennier och miljontals sålda skivor och konsertbiljetter senare, har grundarna Maja Ivarsson och Felix Rodriguez gått samman och bildat Crew of Me&You –en framfusig, provocerande och lekfull elektro-duo.

Ofta när artister får ha en lång karriär, kommer det en tid när de känner att de vill utforska andra musikaliska riktningar och passioner som kanske inte helt passar in i deras nuvarande konstruktion. Istället för att försöka förändra soundet som redan finns, kan det ibland vara ett bättre alternativ att börja om från grunden och låta det utvecklas på sitt egna sätt. Med detta resonemang i tankarna startades Crew of Me&You.

”Vi kommer alltid vara rebeller i våra hjärtan och i vår musik”, förklarar Maja”så den här nya resan längs en ny musikalisk väg är något vi är väldigt glada att få dela med varandra. Gör er redo världen, vi har varit redo sedan länge.. och det får mitt hjärta att slå snabbare bara genom att tänka på det”.Hemliga Klubben
2017 möts ett antal begåvade låtskrivare i en musikstudio under en låtskrivarsession.  De fattar tycke för varandra och kärlek uppstår. 2018 föds gruppen Hemliga Klubben.

Hemliga Klubben beskriver sig som en kreativ grupp där alla skriver och producerar musiken tillsammans och är delaktiga i alla olika processer. Strukturen och bandmedlemmarnas roller är lite flytande, där man t ex kan höra olika medlemmar sjunga på de olika låtarna.

Musiken beskriver de som energisk, upplyftande och ösig men det finns även lugnare låtar med personliga och känslosamma texter. Soundet och energin för vidare arvet från etablerade svenska akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio.