https://debaser.se/kalender/21814/ Debaser Strand 2019-05-21 2019-05-21
Klubb
Datumet har passerat
Ron Gallo
Tis 21 MajStrand, bar brooklyn

Ron Gallo

Tis 21 Maj Dörrar: 18.00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
garage rock indie rock

Ron Gallo

Den extroverta punk-filosofen är tillbaka med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’.

Ron Gallo’s första album ‘Heavy Meta’ (2017) var ett skabröst garage-rock vrål om människans svagheter. För någon som vid tidpunkten inte ens fyllt 30 så lät Gallo som en mycket äldre man, oreparabelt trött på världen - färgat av ett kraschat förhållande med en missbrukare.  

Den Philadelphia-födde rock’n’roll-slyngeln formligen stormade in med sina melodier lika svängiga som texterna var mörka. En självrannsakande, upprorisk inställning matchat med en cynisk humor som ljudmässigt spetsas av karaktäristiska psychobilly- och surf-gitarrer blandat med vilda ylanden. Musik som gjord för att spelas live. 

Med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’ (2018) är den extroverta punk-filosofen tillbaka. Nöjdare med tillvaron, men utan att tappa i intensitet och den här gången riktar han blicken inåt, på sin egen utveckling. Texterna handlar inte längre bara om mörker och smärta, men han ger fortfarande uttryck för sin livsfilosofi i kontext av sin kritiska syn på den samtida mänskligheten. 

I maj kommer han till Stockholm och Bar Brooklyn med sitt band den 21:a maj!