https://debaser.se/kalender/21918/ Debaser Strand 2019-11-13 2019-11-13
Klubb
Datumet har passerat
Jon Spencer and the Hitmakers | Cherry Pickles
Ons 13 NovStrand, bar brooklyn

Jon Spencer and the Hitmakers | Cherry Pickles

Ons 13 Nov Dörrar öppnar: 18.00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
rock n roll garage rock

Jon Spencer and the Hitmakers | Cherry Pickles

Spencer sings the hits! Den första soloskivan med Jon Spencer!

En milsten i hans legendomspunna karriär som sträcker sig över hela tre årtionden av innovativ groovy, skräckblandad noise och blues

Ofta imiterad men aldrig replikerad.
New Yorks underground legend är tillbaks från vildmarken med tolv glödheta hits. Den ena mäktigare än den andra.

Det här är Garage Punk som lever i nuet, som är armerad med science fiction Skronk* och en attityd som närmast kan liknas vid industriband som Ministry och Front242. Kalibrerad och fininställd på revolutionen. En molotov cocktail av ljud som garanterat kommer bränna ner vilken post modernistisk baksmälla som helst.

JON SPENCER mannen bakom THE BLUES EXPLOSIONS som satte ”BELLBOTTOMS” på BABY DRIVER!

Snubben som läckte receptet till BOSS HOG! Rockabillyn´s egna högerkrok från de laglösa tungviktarna i HEAVY TRASH! Mästaren av PUSSY GALORE är tillbaka.

Med alla sina hits åker han världen runt.

Eller som Spencer säger:
This is the truth serum the world has been craving,
the beginning of a new rock’n’roll rebellion that takes no prisoners and puts the squares on ice

Cherry Pickles 
debuterade i januari i år med singeln "Elvis Exorcist" och blev bokade till den prestigefyllde amerikanska festivalen SXSW efter bara två livespelningar, och Sverigedebuterade i samband med släppet av debutalbumet tillsammans med Mike Krol och Sudakistan på Melodybox i våras. Black Mekon har turnerat runtom i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Japan och har under det senaste decenniet blivit kända som ett av världens bästa liveband – nu kommer de till Sverige för sin första spelning här sedan 2015 i samband med släppet av nya albumet Destroy Nostalgia, som Nöjesguiden beskrev som att "knockouten är ett faktum" med betyg 5 av 6.