https://debaser.se/kalender/22024/ Debaser Strand 2019-11-30 2019-11-30
Klubb
Slutsålt
Goldlink | Juls
Lör 30 NovStrand, stora scenen

Goldlink | Juls

Lör 30 Nov Dörrar öppnar kl 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)
hip hop rap

Goldlink | Juls

GoldLink är ett av hiphopvärldens mest spännande namn just nu

D'Anthony Carlos, som han egentligen heter, har hyllats för sitt nyskapande och genreöverskridande sound. Något som GoldLink visade upp alldeles utmärkt på debuten "At What Cost" från 2017 - bland annat med superhiten "Crew", som i skrivande stund har 174 miljoner(!) streams på Spotify. Lördag 30 november kommer han äntligen till Sverige - och Debaser Strand i Stockholm!

Han utsågs till "XXL Freshman Class" 2015 och det var runt då det verkligen började hända saker för rapparen från Washington D.C, som har kulminerat i Grammy-nomineringar för låtarna "Crew" och "Like I Do" (med Christina Aguilera). Han har alltid stått för något eget vilket har gjort GoldLink till en av de mest eftertraktade artisterna att jobba med - som på gårdagens singelsläpp "U Say" med Tyler The Creator och Jay Prince.

Vi längtar efter ännu mer ny musik från GoldLink - ett album kommer nästa vecka(!) och efter det - en lördagskväll med ett av hiphopvärldens hetaste namn just nu. Vi ses lördag 30 november på Debaser Strand!