https://debaser.se/kalender/22335/ Debaser Strand 2020-01-15 2020-01-15
Klubb
Slutsålt
Aries | biskwiq
Ons 15 JanStrand, bar brooklyn

Aries | biskwiq

Ons 15 Jan Dörrar: 18.30 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Aries | biskwiq

Aries gör sin första spelning i Sverige!

Producenten och rapparen Aries åker på sin första Europaturné och stannar i Sverige för en spelning på Bar Brooklyn i Stockholm den 15 januari! I våras släpptes debutalbumet ”WELCOME HOME” och i vår ser vi äntligen honom live i Stockholm!

Aries är svår att sätta i ett fack. Efter att ha gått runt de traditionella metoderna för att nå ut till fans och istället använt ett mer direkt tillvägagångssätt samlade Aries ihop en följeskara på över 400 000 prenumeranter på YouTube genom att lägga upp sina självregisserade musikvideor på plattformen. Genom att kombinera beroendeframkallande melodier med en stark visuell identitet har Aries byggt upp ett community av dedikerade fans som är fixerade vid varje steg han tar.

2018 var ett banbrytande år för Aries med kraftigt support för sina singlar ”CAROUSEL” och ”SAYONARA” som nått topp 10 i Spotifys amerikanska och globala virala topplistor. Detta momentum fortsatte vidare till 2019 med släppet av Aries kritikerrosade debutprojekt "WELCOME HOME".

Hör dessa låtar live när Aries spelar på Bar Brooklyn i Stockholm onsdag 15 januari!