https://debaser.se/kalender/22358/ Debaser Strand 2019-10-26 2019-10-26
Klubb
Datumet har passerat
HANK VON HELL | Death By Unga Bunga | Skallbank
Lör 26 OktStrand, stora scenen

HANK VON HELL | Death By Unga Bunga | Skallbank

Lör 26 Okt Dörrar kl 19.00
Första bandet går på scen redan 20.00. Missa inte!
strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)
Evenemang på Facebook.
punk hard rock

HANK VON HELL | Death By Unga Bunga | Skallbank

Hank von Hell är här för att stanna.

Efter Hank von Hells comeback på de stora scenerna för knappt ett år sedan har han redan hunnit släppa ett succéalbum, gjort klubbturnéer i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Sommaren 2019 har tillbringats på några av Europas största rockfestivaler och i denna stund fullgörs inspelningar av det kommande andra albumet som ska släppas till
hösten.  

Sverigeturnén hösten 2019 blir både bokslut för året som varit och starten på det som komma skall, Hank von Hell är här för att stanna. 

PRETTY DECENT TOUR – PART II 

26 oktober Debaser Stockholm
1 november Kulturhuset Trollhätten
2 november The Crypt Linköping
15 november Liljan Borlänge
16 november The Tivoli Helsingborg


Death By Unga Bunga

Efter att ha sparkat röv i mer än ett decennium släppte Death By Unga Bunga sitt femte album2018 - So Far So Good So Cool. Detta firades med en stor turné i Norge och resten av Europa som support för Ash in England.
So Far So Good So Cool blev prisad av kritiker och introducerade flera nya klassiker till DBUB-kanonen. Moderna klassiker som ”Into the Night”, ”Soldier” och ”Haunt Me” har snabbt blivit milstolpar och vem har inte knäckt några öl till låten ”Boys”?

2019 reste Death By Unga Bunga tillbaka till Austin, Texas och till South by Southwest och blev stadens hetaste samtalsämne och spelade sex häpnadsväckande gig. Strax efter SXSW återvände bandet till Europa för några spelningar med den amerikanska garage-rockaren Mike Krol, följt av en ny turné i Storbritannien.

I den kommande festivalsäsong så har bandet inga planer på att spela mindre spelningar i Norge, Danmark, Tyskland och Ryssland (!).  Med sina stora krokar(?), dum-smarta texter, explosiva liveshower och deras övergripande coolhet så blir bara Death By Unga Bunga ännu bättre med tiden.  Alla som har haft turen att få uppleva bandet live har sett att bandet speglar allt som är grymt med rock’n’roll.


Skallbank

Karlstadsbandet Skallbank skapar rock ’n’ roll som närmast kan beskrivas som en godartad käftsmäll i musikalisk form. Riffen låter som om sjuttiotalet återfötts och antagit en skepnad som spelar högre, snabbare och hårdare. Tillsammans med den musikaliska uppbackningen kommer screamsången in i sitt rätta element och resultatet blir en briljant uppvisning i konstformen som heter hårdrock. 
Parallellt med att Skallbanks förstärkare skenar på maxvolym på livescener runt om i landet ger de sig även i kast med att mixa om allt inspelat material och återutge musiken. Det ryktas även om att nytt material kommer att släppas under hösten och mynna ut i en platta rättfärdigt betitlad ”Best of #1”.