https://debaser.se/kalender/22376/ Debaser Strand 2019-11-28 2019-11-28
Klubb
Datumet har passerat
Per Persson & Nya Packet | Håkan & Domandra
Tor 28 NovStrand, stora scenen

Per Persson & Nya Packet | Håkan & Domandra

Tor 28 Nov Öppnar kl 18:30
Live ca kl 19:00
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Per Persson & Nya Packet | Håkan & Domandra

I år är det 30 år sedan Per Persson lade den första byggstenen i vad som skulle komma att bli ett välrenommerat inslag på den svenska musikscenen – Perssons Pack.

Till alla fans stora förtret valde dock Per Persson att avsluta kapitlet Perssons Pack med två utsålda spelningar på Nalen år 2014. Ett avslut som, till allas stora lycka, bara höll i sig i till 2017, då Per Perssons avsaknad av ett band kulminerade och mynnade ut i att han sjösatte Per Persson & Nya Packet. Det är med detta band han nu ger sig ut på en speciell turné under hösten 2019. 


De två första plattorna ”Kärlek och dynamit” och ”Kanoner och små, små saker” har kommit att bli kultklassiker som än idag
inte sällan plockas fram ur skivhyllorna och spelas varv på varv. Det är just dessa två uppskattade album som är i fokus på Per Persson & Nya Packets turné under hösten 2019. 

 
Att det kommer bjudas på klassiker ur Per Perssons katalog är en självklarhet och att bandet är mer väloljat än någonsin går det ej att sticka under stol med.