https://debaser.se/kalender/22461/ Debaser Strand 2020-01-10 2020-01-10
Klubb
Datumet har passerat
Spela Håkan!
Fre 10 JanStrand, stora scenen

Spela Håkan!

Fre 10 Jan Kl 21-03 strand, stora scenen 20 år på plats. 18 år på förköp. Begränsat antal förköpsbiljetter.

Spela Håkan!

För fjärde året i rad hyllar vi hela Sveriges bästa Håkan. Specialframträdande med Stockholms Indiekör!

Bakom dj-båset står som vanligt Tom Jerry Boman Dickson tillsammans med vänner. Förra året dansade Tom Jerry i sex timmar och utmanar dig att göra det samma. 
En natt du sent kommer glömma, ett firande av världens bästa göteborgare, av världens bästa låtar och ett firade av världens bästa fest tillsammans med precis alla dina vänner! 

Vi vet, det är galenskap. Men vi älskar galenskapen och euforin när ett fullt Debaser Stand stämmer upp i allsång till Valborg, när över två tusen fötter samtidigt hoppar till Din tid kommer och precis alla kan det snabba partiet i Kom igen Lena. Vi älskar också alla kramar till Vänta till våren och när River en vacker dröm rullar ut exploderar vi tillsammans! 

Spela Håkan! är klubben du måste uppleva. Den går nämligen inte att beskriva. Förra året kom över 1400 personer under kvällen så räkna med mer fullt…   

Stockholms Indiekör.
Vi vill ju bara sjunga! Tillsammans med fantastiska Stockholms Indiekör sjunger vi oss mot himlen! Kören, som funnits sedan 2013, kommer den magiska kvällen göra ett alldeles speciellt och unikt framträdande. Debaser har aldrig låtit vackrare än den 10 januari 2020, och du vill verkligen inte missa denna gåshudsframkallande kväll.