https://debaser.se/kalender/22635/ Debaser Strand 2020-02-15 2020-02-15
Klubb
Datumet har passerat
Molly Hammar
Lör 15 FebStrand, stora scenen

Molly Hammar

Lör 15 Feb KL 20-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Molly Hammar

Molly Hammar besitter en röst som tar sig under skinnet på publiken.

Efter en hyllad sommar fylld av festivalspelningar och en rad Tv-framträdanden återvänder hon för två exklusiva konserter under början av 2020. Den 7 februari ser vi henne på Pustervik i Göteborg och den 15:e februari spelar hon på Debaser i Stockholm.

Förra året släppte Molly Hammar EP:s ”SEX”-en samling låtar där egenkärlek står i fokus. Därefter har Molly bevisat att hon är en av våra starkaste soul-röster och hyllats både på hemmaplan i Sverige och ute i Europa. I våras uppträdde hon på bästa sändningstid i Brittisk TV och lovorden regnade över henne.  

Vi har tidigare sett Molly i samarbeten med andra stora, svenska namn. Under Grammisgalan i februari äntradehon scenen tillsammans med Janice och Sabina Ddumba och framförde en magisk version av Nina Simones ”Feeling Good”. Nyligen släpptes även duetten ”Show Me” tillsammans med Kim Cesarion. 

Nu är Molly aktuell med ny musik. Senaste ”Shortcuts (I Can’t Wait)” är en personlig powerballad där Molly ännu en gång fångar känslorna i sång och text. Den närhet Molly Hammar har i sina låtar lägger sig över publiken som ett varmt täcke varje gång Molly uppträder.