https://debaser.se/kalender/24584/ Debaser Strand 2022-01-21 2022-01-21
Klubb
Inställt
Mia Maria Johansson | Kerosene Kream | Garageland
2022-01-21Strand, bar brooklyn

Mia Maria Johansson | Kerosene Kream | Garageland

Fre 21 Jan 18-03 strand, bar brooklyn 20 år
Evenemang på Facebook.

Mia Maria Johansson | Kerosene Kream | Garageland

Garageland presenterar Mia Maria Johansson och Kerosene Kream

Mia Maria Johansson har varit aktiv pÃ¥ Stockholms undergroundscen sen tidigt 2000-tal och har tidigare spelat i indie/electro/punk-bandet Meine Kleine Deutsche och är även en del av det hyllade punkbandet SNAKE. 

Debutalbumet ’SLAY’ släpptes via Lazy Octopus Records i början av 2021 och i höstas spelade hon en ny dubbelsingel, Förloraren/Sorg På ett dansgolv, som släpptes den 3 december, singeln har bla lovordats av Gaffa, HYMN och Savant.

Medverkande på scen och på den nyligen släppta dubbelsingeln är Ebba Vikdahl, Emmy Windelhed, Johanna Hörnell och Klara Persson, medlemmar från bla Matriarkatet, Glenn Echo och Twin Pigs, plus ett speciellt gästframträdande från Anti från Nova Blast.

Kerosene Kream
Kvällen inleds av Kerosene Kreams explosiva blandning av punk, postpunk och rock'n'roll. Bandets sound har liknats vid en vild blandning av B-52's, Dead Kennedys, Gorilla Angreb och Gun Club, men sanningen är att dom inte låter som något annat band.

DJs GaragelandSom alltid på Garageland så står Sofie Gustavsson och Felix Lindén i DJ-båset, och som alltid på Garageland är det skramlig punk, stökig indie och skitig postpunk som står i fokus.
Bannerfoto: Katherina Asta